Over mij

© De Natuurlijke Verbinding

Ik ben Linda Schrurs, met mijn vriend, kippen en loopeenden woon ik met veel plezier in Eindhoven.  In de natuur zijn, wandelen, spelen, klimmen en klauteren geeft me veel voldoening en energie, het liefst op blote voeten. Opgekruld in een hoekje van de bank met een goed boek en een kopje thee vind ik ook heerlijk.

Sinds 2001 werk ik als coach waarbij ik mensen begeleid op allerlei verschillende leefgebieden. De laatste jaren heb ik veel kennis opgebouwd over voeding en wat voeding voor je lichaam en geest kan betekenen. Hier heb ik cursussen en een opleiding in gevolgd. Onder andere op het gebied van orthomoleculaire voeding, oervoeding en wildplukken.

Daarnaast heb ik mijn kennis over beweging uitgebreid door verschillende workshops te volgen. Daarbij ga ik uit van beweging, wat niet hetzelfde hoeft te zijn als sporten. Het gaat om beweging die je lichaam voedt.

Op het gebied van ontspanning heb ik verschillende workshops gevolgd en cursussen gedaan, waardoor ik verschillende methoden ter beschikking heb om je te coachen en te adviseren om fysiek en mentaal te kunnen ontspannen.

In 2018 heb ik de basistraining Leefstijlcoach aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen gevolgd, wat voor mij de laatste stap was voor het starten van deze praktijk voor leefstijlcoaching.

Ik ben ervaringsdeskundige, in 2013 werd ik acuut opgenomen in het ziekenhuis. Daaruit kwam naar voren dat ik een zeldzaam levensbedreigend auto-immuunsyndroom heb. Door mijn eigen leefstijl aan te passen heb ik mijn gezondheid weten te verbeteren. Op alle leefstijlgebieden heb ik aanpassingen aangebracht. Niet allemaal tegelijk, telkens kiezend voor wat het belangrijkst was op dat moment en door haalbare doelen te stellen.

Daar ligt ook mijn kracht in de coaching. Samen kijken we wat het belangrijkst is voor jou en wat daarin haalbare doelen zijn.