Voor bedrijven

Mijn aanbod voor bedrijven bestaat uit individuele of groepsgerichte holistische leefstijlcoaching voor medewerkers. Het doel is om medewerkers te coachen en adviseren in hun leefstijl zodat zij de handvatten hebben om de eigen leefstijl te onderzoeken en aan te passen naar een gezondere leefstijl waar wenselijk.

De verwachting is dat medewerkers beter in hun vel zitten en zich gezonder gaan voelen, dat zou terug te zien kunnen zijn in medewerkerstevredenheidsonderzoeken en of ziekmeldingen.

Leefstijlcoaching werkt enkel vanuit eigen motivatie, deze motivatie zal bij de medewerkers aanwezig moeten zijn wil de coaching nut hebben. Ik bied geen behandeling of therapie aan, daarvoor verwijs ik door.

Verder geef ik lezingen voor groepen over gezondheid en leefstijlaanpassingen. Daarbij werk ik vanuit algemene vragen en interesse die tijdens de lezing naar voren komen, want waar de interesse ligt, ligt ook de motivatie tot aanpassing. Het is ook mogelijk om de lezing op te delen in de verschillende leefgebieden of een combinatie van leefgebieden.

Voor groepen medewerkers kan een kookworkshop of wildplukwandeling tot de mogelijkheden behoren.

Geïnteresseerd? Neem contact met me op voor meer informatie en of een offerte.