Tarieven

Hieronder staan de tarieven die ik vraag voor de diensten die ik aanbied. Deze tarieven zijn in euro’s. Ben je lid van LETS Eindhoven dan kun je ook met talenten betalen. Heb je een minimuminkomen en kun je deze tarieven niet betalen met euro’s en ben je geen lid van LETS, en wil je wel stappen naar een gezonde leefstijl zetten? Neem dan contact met me op via info@denatuurlijkeverbinding.nl dan kijken we samen naar wat wel mogelijk is.

Kennismakingsgesprek  € 30,00

Twijfel je of de leefstijlcoaching die ik aanbied bij jou past? Dan kunnen we een kennismakingsgesprek plannen.  Tijdens dat gesprek kijken we of we hetzelfde doel en verwachtingen hebben en samen verder gaan.

Intake en opstellen persoonlijk voedingsadvies € 175,00

Tijdens de intake bespreken we wat je door middel van voeding wil verbeteren in jouw gezondheid. Op basis daarvan wordt een persoonlijk voedingsadvies opgesteld en samen besproken. Mijn voedingsadviezen zijn op basis van het orthomoleculaire voedingspatroon en het oervoedingspatroon.

Intake en opstellen leefstijlplan € 225,00

Tijdens 1 a 2 gesprekken bepalen we het doel en geven we invulling aan de stappen in het leefstijlplan. Dit plan wordt door jou verder uitgewerkt en gezamenlijk besproken.

Coachingssessie  € 60,00 per uur

Een coachingssessie kan van alles zijn, het kan een gesprek zijn, samen naar de supermarkt om gezonde ingrediënten te leren herkennen of boodschappen te doen, in jouw leefomgeving kijken naar mogelijkheden voor beweging, samen jouw kelder of proviandkast onder handen nemen, gezamenlijk een gezonde maaltijd bereiden, een ontspanningsoefening doen, een wandeling maken, en nog meer.

Geleide meditatie of visualisatie € 10,00 per persoon of € 30,00 per half uur

Vind je het moeilijk om zelf te ontspannen, ik kan je daarbij helpen. Door middel van mijn stem, ocean-drum en-of sjamanendrum neem ik je mee in een ontspannende meditatie of visualisatie.  Wil je dit graag samen doen met anderen? Vanaf 3 personen kan dit plaatsvinden voor € 10,00 per persoon. Maximaal 6 personen per groepje.

Wildplukwandeling vanaf € 15,00 per persoon of € 60,00 per uur.

Wat kun je eten uit de natuur, hoe voedzaam is dat en welke lekkere gerechten kun je met die planten, wortels, zaden, noten en bloemen maken? Meestal duurt een wildplukwandeling anderhalf tot twee uur. Dit kan individueel maar ook in een groep, op die manier kunnen de kosten gedeeld worden.

Blote voetenworkshop vanaf € 15,00 per persoon of € 60,00 per uur

Voor de meeste mensen is lopen op blote voeten gezond om meerdere redenen. Tijdens deze workshop komen deze redenen aan bod. De workshop is bedoeld voor de startende blootsvoets loper en voor mensen die geïnteresseerd zijn in op blote voeten lopen. In de workshop staat ervaren voorop.

10 coachingssessies € 540,00

Een strippenkaart voor 10 coachingssessies waarbij je er maar 9 betaald.

Online handleiding Vasten € 40,00

Een handleiding hoe je zelf je vasten vorm kunt geven. Vasten is een afgebakende periode op één of meerdere vlakken in schaarste leven. Wat doet dat met jou? Het gaat dus niet persé om voeding, denk bijvoorbeeld ook aan social media. Met tips, voorbeelden, oefeningen en een invulstappenplan. Begeleiding tijdens jouw vastenperiode is mogelijk via e-mail, mits je jouw vastenplan naar me toestuurt en voor een maximale periode van 3 maanden.

Kadobon

Het is mogelijk om een kadobon te geven voor een coachingssessie of workshop. Voor meer informatie over de mogelijkheden  neem contact op met info@denatuurlijkeverbinding.nl.

Reiskosten

Wanneer de afstand meer dan 10 km enkele reis is, reken ik reiskosten voor de volledige afstand van € 0,30 per kilometer.