Tarieven

Kennismakingsgesprek  € 30,00

Twijfel je of de leefstijlcoaching die ik aanbied bij jou past? Dan kunnen we een kennismakingsgesprek plannen.  Tijdens dat gesprek kijken we of we hetzelfde doel en verwachtingen hebben en samen verder gaan.

Intake en opstellen persoonlijk voedingsadvies € 175,00

Tijdens de intake bespreken we wat je door middel van voeding wil verbeteren in jouw gezondheid. Op basis daarvan wordt een persoonlijk voedingsadvies opgesteld en samen besproken. Mijn voedingsadviezen zijn op basis van het orthomoleculaire voedingspatroon en het oervoedingspatroon.

Intake en opstellen leefstijlplan € 225,00

Tijdens 1 a 2 gesprekken bepalen we het doel en geven we invulling aan de stappen in het leefstijlplan. Dit plan wordt door jou verder uitgewerkt en gezamenlijk besproken.

Coachingssessie  € 60,00 per uur

Tijdens de coachingssessies gaan we aan de slag met jouw leefstijlplan. Een coachingssessie kan van alles zijn, het kan een gesprek zijn, samen naar de supermarkt om gezonde ingrediënten te leren herkennen of boodschappen te doen, in jouw leefomgeving kijken naar mogelijkheden voor beweging, samen jouw kelder of proviandkast onder handen nemen, gezamenlijk een gezonde maaltijd bereiden, een ontspanningsoefening doen, een wandeling maken, en nog meer.

Wildplukwandeling vanaf € 15,00 per persoon of € 60,00 per uur.

Wat kun je eten uit de natuur, hoe voedzaam is dat en welke lekkere gerechten kun je met die planten, wortels, zaden, noten en bloemen maken? Meestal duurt een wildplukwandeling anderhalf tot twee uur. Dit kan individueel maar ook in een groep, op die manier kunnen de kosten gedeeld worden.

10 coachingssessies € 540,00

Een strippenkaart voor 10 coachingssessies waarbij je er maar 9 betaald.

Online handleiding Vasten € 40,00

Een handleiding hoe je zelf je vasten vorm kunt geven. Met tips, voorbeelden, oefeningen en een invulstappenplan. Begeleiding tijdens jouw vastenperiode is mogelijk via e-mail, mits je jouw vastenplan naar me toestuurt en voor een maximale periode van 3 maanden.

Kadobon

Het is mogelijk om een kadobon te geven voor een coachingssessie of workshop. Voor meer informatie over de mogelijkheden  neem contact op met info@denatuurlijkeverbinding.nl.

Reiskosten

Wanneer de afstand meer dan 10 km enkele reis is, reken ik reiskosten voor de volledige afstand van € 0,19 per kilometer.